Išvirti bulves, morkas ir kiaušinius. Viską supjaustyti kubeliais, taip pat supjaustyti svogūną. Į indą sluoksniuoti pirmiausiai įdedant šiek tiek bulvių kaip pagrindą, tada paberti ant jų morkas, ant morkų uždėti tuno, apiberti šiek tiek kiaušinių, svogūnų, druskos ir pipirų, užtepti viską sluoksniu majonezo. Paskui kartoti viską iš pradžių ir taip išsluoksniuoti visą mišrainę, kol ant viršaus liks tik majonezas. Geriausia gaminti į permatomą indą, kad iš šono matytųsi visi sluoksniai. Be proto skani mišrainė! Skanaus :)
Išvirti bulves, morkas ir kiaušinius. Viską supjaustyti kubeliais, taip pat supjaustyti svogūną. Į indą sluoksniuoti pirmiausiai įdedant šiek tiek bulvių kaip pagrindą, tada paberti ant jų morkas, ant morkų uždėti tuno, apiberti šiek tiek kiaušinių, svogūnų, druskos ir pipirų, užtepti viską sluoksniu majonezo. Paskui kartoti viską iš pradžių ir taip išsluoksniuoti visą mišrainę, kol ant viršaus liks tik majonezas. Geriausia gaminti į permatomą indą, kad iš šono matytųsi visi sluoksniai. Be proto skani mišrainė! Skanaus :)