INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 rozmarino (maltas, džiovintas)
- 1 vienetas skumbrių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (augalinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Skumbrę išplauti, nusausinti. Gerai įtrinti druska bei pipirais. Iš visų pusių pabarstyti džiovintais rozmarinais.
Leisti pastovėti apie pusvalandį.
Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros . Prieš kepant, žuvį apšlakstyti citrinų sultimis ir kepti apie 30 minučių.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 rozmarino (maltas, džiovintas)
- 1 vienetas skumbrių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (augalinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Skumbrę išplauti, nusausinti. Gerai įtrinti druska bei pipirais. Iš visų pusių pabarstyti džiovintais rozmarinais.
Leisti pastovėti apie pusvalandį.
Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros . Prieš kepant, žuvį apšlakstyti citrinų sultimis ir kepti apie 30 minučių.
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI