1 vienetas karamelizuoto kondensuoto pieno (skardinės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir gerai išminkome tešlą. Išminkytą tešlą plonai iškočiojame ant miltuoto paviršiaus. Gautus tešlos lapus supjaustome trikampiais ir verdame aliejuje (0,5 l), kol paruduos. Padažui į puoda įpilame vandens, suberiame cukrų, paverdame apie 4 min., tada sudedame Rududu ir taip pat verdame, kol gauta masė truputį sutirštės. Statome skruzdėlyną: į lėkštę dedame keptus trikampiukus, juos apšlakstome padažiuku ir apibarstome aguonomis, tada vėl dedame trikampiukus, apšlakstome padažiuku it t.t. Skanaus.
Autorius: Justina
INGREDIENTAI:
šiek tiek aguonų
1.5 stiklinės cukraus
3 vienetai kiaušinių
9 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1.5 stiklinės vandens
0.5 litro aliejaus (augalinis)
1 vienetas karamelizuoto kondensuoto pieno (skardinės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir gerai išminkome tešlą. Išminkytą tešlą plonai iškočiojame ant miltuoto paviršiaus. Gautus tešlos lapus supjaustome trikampiais ir verdame aliejuje (0,5 l), kol paruduos. Padažui į puoda įpilame vandens, suberiame cukrų, paverdame apie 4 min., tada sudedame Rududu ir taip pat verdame, kol gauta masė truputį sutirštės. Statome skruzdėlyną: į lėkštę dedame keptus trikampiukus, juos apšlakstome padažiuku ir apibarstome aguonomis, tada vėl dedame trikampiukus, apšlakstome padažiuku it t.t. Skanaus.