• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 1 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 svogūnų
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesus)
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsus)
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus (+ 1 šaukštelis)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai)
  • 350 gramų tešlos (koldūnams)
  • 3 valgomieji šaukštai vyno acto (raudonasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos faršą sumaišome su susmulkintu svogūnu, druska bei pipirais.
    Iškočiojame tešlą, išspaudžiame apvalius blynelius ir įdarome juos paruoštu kiaulienos faršu.
    Užverdame puodą su vandeniu ir sudedame koldūnus.
    Verdame, kol koldūnai iškyla į paviršių.
    Tuo metu dubenėlyje sumaišome abu sojos padažus, raudonojo vyno actą, 1 šaukštelį aliejaus, čili pipirus, cukrų, išspaustą česnaką bei tarkuotą imbierą ir dedame į šaldytuvą bent valandai.
    Išvirtus koldūnus nusausiname.
    Įkaitiname keptuvę su 5 šaukštais aliejaus ir sudedame koldūnus.
    Kepame kol koldūnai apskrus.
    Patiekiame kaip užkandį su pasigamintu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 1 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 svogūnų
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesus)
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsus)
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus (+ 1 šaukštelis)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai)
  • 350 gramų tešlos (koldūnams)
  • 3 valgomieji šaukštai vyno acto (raudonasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos faršą sumaišome su susmulkintu svogūnu, druska bei pipirais.
    Iškočiojame tešlą, išspaudžiame apvalius blynelius ir įdarome juos paruoštu kiaulienos faršu.
    Užverdame puodą su vandeniu ir sudedame koldūnus.
    Verdame, kol koldūnai iškyla į paviršių.
    Tuo metu dubenėlyje sumaišome abu sojos padažus, raudonojo vyno actą, 1 šaukštelį aliejaus, čili pipirus, cukrų, išspaustą česnaką bei tarkuotą imbierą ir dedame į šaldytuvą bent valandai.
    Išvirtus koldūnus nusausiname.
    Įkaitiname keptuvę su 5 šaukštais aliejaus ir sudedame koldūnus.
    Kepame kol koldūnai apskrus.
    Patiekiame kaip užkandį su pasigamintu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų