Kiaulienos faršą sumaišome su susmulkintu svogūnu, druska bei pipirais. Iškočiojame tešlą, išspaudžiame apvalius blynelius ir įdarome juos paruoštu kiaulienos faršu. Užverdame puodą su vandeniu ir sudedame koldūnus. Verdame, kol koldūnai iškyla į paviršių. Tuo metu dubenėlyje sumaišome abu sojos padažus, raudonojo vyno actą, 1 šaukštelį aliejaus, čili pipirus, cukrų, išspaustą česnaką bei tarkuotą imbierą ir dedame į šaldytuvą bent valandai. Išvirtus koldūnus nusausiname. Įkaitiname keptuvę su 5 šaukštais aliejaus ir sudedame koldūnus. Kepame kol koldūnai apskrus. Patiekiame kaip užkandį su pasigamintu padažu. Skanaus.
Kiaulienos faršą sumaišome su susmulkintu svogūnu, druska bei pipirais. Iškočiojame tešlą, išspaudžiame apvalius blynelius ir įdarome juos paruoštu kiaulienos faršu. Užverdame puodą su vandeniu ir sudedame koldūnus. Verdame, kol koldūnai iškyla į paviršių. Tuo metu dubenėlyje sumaišome abu sojos padažus, raudonojo vyno actą, 1 šaukštelį aliejaus, čili pipirus, cukrų, išspaustą česnaką bei tarkuotą imbierą ir dedame į šaldytuvą bent valandai. Išvirtus koldūnus nusausiname. Įkaitiname keptuvę su 5 šaukštais aliejaus ir sudedame koldūnus. Kepame kol koldūnai apskrus. Patiekiame kaip užkandį su pasigamintu padažu. Skanaus.