1 valgomasis šaukštas vyno acto (balzaminis arba raudonasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paprikas nuplauname, perpjaunam i keturias dalis, pašaliname sėklas, sudedame i skardą ir kepame 15-20 minučių iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Paprikai apskrudus paliekame ją atvėsti, kad galėtume nulupti nuo jos sudegintą odą, tada supjaustome juostelėmis, dedame į dubenį, pasūdome, pabarstome pipirais, užpilame po 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir pasirinkto vyno acto, viską išmaišome. Sūrį supjaustome maždaug 0.5cm storio griežinėliais ir apkepame jį keptuvėje su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus. Į lėkštę dedame papriką, šalia karštą sūrį ir papuošiame petražolėmis. Skanaus!
1 valgomasis šaukštas vyno acto (balzaminis arba raudonasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paprikas nuplauname, perpjaunam i keturias dalis, pašaliname sėklas, sudedame i skardą ir kepame 15-20 minučių iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Paprikai apskrudus paliekame ją atvėsti, kad galėtume nulupti nuo jos sudegintą odą, tada supjaustome juostelėmis, dedame į dubenį, pasūdome, pabarstome pipirais, užpilame po 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir pasirinkto vyno acto, viską išmaišome. Sūrį supjaustome maždaug 0.5cm storio griežinėliais ir apkepame jį keptuvėje su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus. Į lėkštę dedame papriką, šalia karštą sūrį ir papuošiame petražolėmis. Skanaus!