Sausoje keptuvėje pakepinti pjaustytus pomidoriukus, tada pilti truputį aliejaus ir kepti, kol pomidorai suminkštės. Pomidorus sudėti į lėkštę.
Keptuvėje ištirpinti sviestą. Kiaušinius suplakti su pienu ir trupučiu druskos.
Plakinyje pamirkyti duoną ir kepti ištirpintame svieste. Tada apversti riekes, uždėti ant jų apkeptus pomidorus, barstyti smulkintų žalumynų ir kepti dar 1 - 2 minutes.
Autorius: Milda
INGREDIENTAI:
400 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
100 mililitrų pieno
šiek tiek sviesto
4 vienetai duonos (balta, riekės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausoje keptuvėje pakepinti pjaustytus pomidoriukus, tada pilti truputį aliejaus ir kepti, kol pomidorai suminkštės. Pomidorus sudėti į lėkštę.
Keptuvėje ištirpinti sviestą. Kiaušinius suplakti su pienu ir trupučiu druskos.
Plakinyje pamirkyti duoną ir kepti ištirpintame svieste. Tada apversti riekes, uždėti ant jų apkeptus pomidorus, barstyti smulkintų žalumynų ir kepti dar 1 - 2 minutes.