1 vienetas tešlos (mantinga mielinė sluoksniuota, pakeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paimkite tešlą, iškočiokite, supjaustykite juostelėmis (turi gautis aštuonios). Supjaustykite obuolius skiltelėmis . Į mažą dubenėlį suberkite cukrų su cinamonu. Išmaišykite. Paimkite obuolio skiltelę ir pavoliokite tarp cukraus su cinamonu. (pagal skonį), suvyniokite tarp tešlos ir tai padarykite su visais gabaliukais. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, bet įdėkite tik tada kai įkais orkaitė .
Autorius: Eglė
INGREDIENTAI:
4 arbatiniai šaukšteliai cinamono
šiek tiek cukraus
2 vienetai obuolių
1 vienetas tešlos (mantinga mielinė sluoksniuota, pakeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paimkite tešlą, iškočiokite, supjaustykite juostelėmis (turi gautis aštuonios). Supjaustykite obuolius skiltelėmis . Į mažą dubenėlį suberkite cukrų su cinamonu. Išmaišykite. Paimkite obuolio skiltelę ir pavoliokite tarp cukraus su cinamonu. (pagal skonį), suvyniokite tarp tešlos ir tai padarykite su visais gabaliukais. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, bet įdėkite tik tada kai įkais orkaitė .