PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kondensuoto pieno skardinę įstatykite į puodą su vandeniu, virkite maždaug 1 valandą (ar net ilgiau) ir išėmę iš vandens palikite ataušti.
Užsiminkykite sausainių tešlą. Sviestą išsukite su cukrumi, supilkite aliejų, įsijokite su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi sumaišytus miltus.
Gautą tešlą iškočiokite ir išspauskite norimos formos sausainiukus.
Sausainiukus išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol jie pagels.
Ataušusius sausainius po du suklijuokite pertepę virintu kondensuotu pienu ir jų viršų aptepkite ištirpintu pienišku šokoladu.
Iš ištirpinto baltojo šokolado išpieškite ornamentus ir galiausiai sausainius pabarstykite pabarstukais.
Skanaus.