• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (virtos su lupena)
  • 1 saujelė grybų
  • 1 vienetas agurkų
  • 2 vienetai ridikėlių
  • 1 skiltelė česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių
  • šiek tiek garstyčių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek moliūgų ((sėklos) arba kanapių aliejus)
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (virtos su lupena)
  • 1 saujelė grybų
  • 1 vienetas agurkų
  • 2 vienetai ridikėlių
  • 1 skiltelė česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių
  • šiek tiek garstyčių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek moliūgų ((sėklos) arba kanapių aliejus)
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės, supjaustyti griežinėliais ir pakepinti iki rusvos spalvos. Pievagrybius supjaustyti į 4 dalis ir apkepti taip pat. Agurką ir ridikėlius supjaustyti griežinėliais, susmulkinti česnaką ir petražoles. Viską išmaišyti su garstyčiomis, aliejumi ir pagardinti druska, pipirais ir moliūgo sėklomis.

    Skanaus.

Autorius: Migle

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų