INGREDIENTAI:
- 100 gramų lešių
- 1 vienetas paprikų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 500 mililitrų vandens
- 100 gramų kiaulės šoninės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lęšius išvirti.
Papriką supjaustyti kubeliais ir pakepinti alyvuogių aliejuje.
Kiaulienos šoninę supjaustyti plonai ir paskrudinti.
Sumaišyti visus produktus, paskaninti citrinos sultimis, prieskoniais, žalumynais.
Autorius: Bronė
INGREDIENTAI:
- 100 gramų lešių
- 1 vienetas paprikų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 500 mililitrų vandens
- 100 gramų kiaulės šoninės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lęšius išvirti.
Papriką supjaustyti kubeliais ir pakepinti alyvuogių aliejuje.
Kiaulienos šoninę supjaustyti plonai ir paskrudinti.
Sumaišyti visus produktus, paskaninti citrinos sultimis, prieskoniais, žalumynais.
Autorius: Bronė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI