Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir apkepiname aliejuje. Sudedame svogūnus į silkinę, ant svogūnų sudedame nuvalytą ir supjaustytą silkę. Linų sėmenis pakepiname ant sausos keptuvės, tik būtinai reikia juos pridengti nes bus pilna virtuvė, o keptuvėje neliks nei vieno jie sproginėja ir šokonėja. Pakepintus sėmenis, truputį druskos ir mažą svogūną sutriname blenderiu ir dedame ant silkės. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai svogūnų (didesni)
1 vienetas svogūnų (mažas)
1 vienetas silkių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
5 valgomieji šaukštai linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir apkepiname aliejuje. Sudedame svogūnus į silkinę, ant svogūnų sudedame nuvalytą ir supjaustytą silkę. Linų sėmenis pakepiname ant sausos keptuvės, tik būtinai reikia juos pridengti nes bus pilna virtuvė, o keptuvėje neliks nei vieno jie sproginėja ir šokonėja. Pakepintus sėmenis, truputį druskos ir mažą svogūną sutriname blenderiu ir dedame ant silkės. Skanaus.