• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių
  • 2 stiklinės pieno
  • 1 stiklinė majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas obuolių sulčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daugelio mėgstamas užkandis — silkė padaže.

    Silkė išskrodžiama ir, atsižvelgiant į jos kokybę, sūrumą, pamirkoma 3— 24 val. vandenyje, šaltoje arbatoje arba piene (arba iš pradžių vandenyje, vėliau piene).

    Išmirkyta silkė nulupama, išimami kaulai ir ašakos, supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sudedama į silkines ir užpilama padažu.

    Padažas: Stiklinė majonezo, sumaišyto su šaukštu obuolių sulčių.

    Galima naudoti ir kitus padažus:
    Stiklinė majonezo, sumaišyto su 50 g juostelėmis supjaustytų marinuotų baravykų.

    arba

    Stiklinė majonezo, sumaišyto su smulkiai supjaustytų pomidorų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų