• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas morkų (virta)
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 vienetas salierų (virtas)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (sėklos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai silkių
  • 1 vienetas raugintų agurkų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui dar reiks: 0,5 stiklinės majonezo, 0,5 litro pieno, truputį acto, cukraus.

    Išmirkytos silkės nulupamos, išimami kaulai. Obuolys, svogūnai ir agurkas supjaustomi griežinėliais, morka ir salieras — mažais kubiukais. Į pusdubenį sluoksniuojama silkė su obuolių, svogūnų ir agurkų griežinėliais, užpilama padažu ir apibarstoma salierais ir morkomis. Padažui majonezas išplakamas su pienu, pagal skonį įpilama acto ir cukraus. Į padažą galima sudėti pertrintus silkių pienius. Padažu užpiltos silkės palaikomos šaltoje vietoje 24 valandas.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų