INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų
- 1 sauja petražolių (smulkintos)
- 1 kilogramas silkių
- 4 valgomieji šaukštai acto
- 5 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalykite silkę ir atskirkite nuo kaulų. Supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į dubenį.
Papriką nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais.
Paprikas, petražoles sudėkite į dubenį su silke, supilkite actą, aliejų, dėkite cukrų, druską ir pipirus.
Laikykite šaldytuve 2 dienas.
Skanaus.
Autorius: Vaida
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų
- 1 sauja petražolių (smulkintos)
- 1 kilogramas silkių
- 4 valgomieji šaukštai acto
- 5 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalykite silkę ir atskirkite nuo kaulų. Supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į dubenį.
Papriką nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais.
Paprikas, petražoles sudėkite į dubenį su silke, supilkite actą, aliejų, dėkite cukrų, druską ir pipirus.
Laikykite šaldytuve 2 dienas.
Skanaus.
Autorius: Vaida
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI