Obuolių sultis supilame į puodą, sudedame apelsino griežinėlius, gvazdikėlius, cinamono lazdelę, vanilės ankštį, citrinų sultis ir gerai užkaitiname (bet geriau neužvirti). Dar galima pridėti imbiero, bet, kadangi aš jo nemėgstu, tai aš jo ir nedėjau. Išvirtą gėrimą paliekame, kad šiek tiek pravėstų ir dar šiltą patiekiame. Skanaus.
Autorius: Justė
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
1 vienetas cinamono (lazdelės)
1/3 valgomojo šaukšto gvazdikėlių (nemalti)
1 vienetas vanilės (ankštis)
2 litrai obuolių sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolių sultis supilame į puodą, sudedame apelsino griežinėlius, gvazdikėlius, cinamono lazdelę, vanilės ankštį, citrinų sultis ir gerai užkaitiname (bet geriau neužvirti). Dar galima pridėti imbiero, bet, kadangi aš jo nemėgstu, tai aš jo ir nedėjau. Išvirtą gėrimą paliekame, kad šiek tiek pravėstų ir dar šiltą patiekiame. Skanaus.