• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 vienetas cinamono (lazdelės)
  • 1/3 valgomojo šaukšto gvazdikėlių (nemalti)
  • 1 vienetas vanilės (ankštis)
  • 2 litrai obuolių sulčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolių sultis supilame į puodą, sudedame apelsino griežinėlius, gvazdikėlius, cinamono lazdelę, vanilės ankštį, citrinų sultis ir gerai užkaitiname (bet geriau neužvirti).
    Dar galima pridėti imbiero, bet, kadangi aš jo nemėgstu, tai aš jo ir nedėjau.
    Išvirtą gėrimą paliekame, kad šiek tiek pravėstų ir dar šiltą patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Justė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 vienetas cinamono (lazdelės)
  • 1/3 valgomojo šaukšto gvazdikėlių (nemalti)
  • 1 vienetas vanilės (ankštis)
  • 2 litrai obuolių sulčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolių sultis supilame į puodą, sudedame apelsino griežinėlius, gvazdikėlius, cinamono lazdelę, vanilės ankštį, citrinų sultis ir gerai užkaitiname (bet geriau neužvirti).
    Dar galima pridėti imbiero, bet, kadangi aš jo nemėgstu, tai aš jo ir nedėjau.
    Išvirtą gėrimą paliekame, kad šiek tiek pravėstų ir dar šiltą patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Justė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų