Viskas paprasta: mėsytę supjaustome norimo dydžio gabaliukais, inde sumaišome vyną [arba kitą pasirinktą rūgštų skystį], aliejų, susmulkintas česnako skilteles, taip pat skiltelėmis supjaustytą apelsiną, petražoles, druską ir pipiriukus. Mėsytę užpilame marinatu ir paliekame kelioms dienoms. [Aš marinavau apie 2 paras] Na, o po tų kelių dienų veriame ant iešmų ir kepame. Pagal galimybes: ant laužo, šašlykinėje, galų gale orkaitėje – svarbiausia idėja ir gerai praleistas laikas. Skanaus ;)
Viskas paprasta: mėsytę supjaustome norimo dydžio gabaliukais, inde sumaišome vyną [arba kitą pasirinktą rūgštų skystį], aliejų, susmulkintas česnako skilteles, taip pat skiltelėmis supjaustytą apelsiną, petražoles, druską ir pipiriukus. Mėsytę užpilame marinatu ir paliekame kelioms dienoms. [Aš marinavau apie 2 paras] Na, o po tų kelių dienų veriame ant iešmų ir kepame. Pagal galimybes: ant laužo, šašlykinėje, galų gale orkaitėje – svarbiausia idėja ir gerai praleistas laikas. Skanaus ;)