INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- šiek tiek morkų (1)
- šiek tiek svogūnų (1)
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 100 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žvėrienai)
- 0.5 vieneto cukinijos
- 200 gramų šernienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmuštą šernieną supjaustyti gabaliukais, įtrinti prieskoniais ir pavoliojus miltuose kepti keptuvėje, sudėti griežinėliais pjaustytas morkas, vėliau svogūnus.
Tada sudėti pjaustytas cukinijas.
Baigiant kepti, įdėti šiek tiek miltų ir supilti grietinėlę, suberti krapus.
Skanaus!
Autorius: Auksė
INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- šiek tiek morkų (1)
- šiek tiek svogūnų (1)
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 100 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žvėrienai)
- 0.5 vieneto cukinijos
- 200 gramų šernienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmuštą šernieną supjaustyti gabaliukais, įtrinti prieskoniais ir pavoliojus miltuose kepti keptuvėje, sudėti griežinėliais pjaustytas morkas, vėliau svogūnus.
Tada sudėti pjaustytas cukinijas.
Baigiant kepti, įdėti šiek tiek miltų ir supilti grietinėlę, suberti krapus.
Skanaus!
Autorius: Auksė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI