• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 200 gramų margarino
  • 4 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 stiklinė kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į ištirpintą margariną, dedame išplaktą kiaušinį, stiklinę majonezo, cukrų, grietinėje nugesintus kepimo miltelius ir miltus. Iš visų produktų išminkoma tešla. Pastaba: Šiaip vietoj kokoso drožlių gali būti ir kitokie priedai pagal skonį - gali būti ir aguonos, smulkinti riešutai, lukštentos saulėgrąžos ar šokolado drožlės. Taigi, išminkytą tešlą atšaldome 2-3 valandas šaldytuve. Tuomet tešlą paleidžiame per mėsmalės kokias nori sausainių formeles ir kepame 160 C orkaitėje apie 15 minučių.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 200 gramų margarino
  • 4 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 stiklinė kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į ištirpintą margariną, dedame išplaktą kiaušinį, stiklinę majonezo, cukrų, grietinėje nugesintus kepimo miltelius ir miltus. Iš visų produktų išminkoma tešla. Pastaba: Šiaip vietoj kokoso drožlių gali būti ir kitokie priedai pagal skonį - gali būti ir aguonos, smulkinti riešutai, lukštentos saulėgrąžos ar šokolado drožlės. Taigi, išminkytą tešlą atšaldome 2-3 valandas šaldytuve. Tuomet tešlą paleidžiame per mėsmalės kokias nori sausainių formeles ir kepame 160 C orkaitėje apie 15 minučių.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų