Į ištirpintą margariną, dedame išplaktą kiaušinį, stiklinę majonezo, cukrų, grietinėje nugesintus kepimo miltelius ir miltus. Iš visų produktų išminkoma tešla. Pastaba: Šiaip vietoj kokoso drožlių gali būti ir kitokie priedai pagal skonį - gali būti ir aguonos, smulkinti riešutai, lukštentos saulėgrąžos ar šokolado drožlės. Taigi, išminkytą tešlą atšaldome 2-3 valandas šaldytuve. Tuomet tešlą paleidžiame per mėsmalės kokias nori sausainių formeles ir kepame 160 C orkaitėje apie 15 minučių.
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
200 gramų margarino
4 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė majonezo
2 valgomieji šaukštai grietinės
1 stiklinė kokosų (drožlės)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į ištirpintą margariną, dedame išplaktą kiaušinį, stiklinę majonezo, cukrų, grietinėje nugesintus kepimo miltelius ir miltus. Iš visų produktų išminkoma tešla. Pastaba: Šiaip vietoj kokoso drožlių gali būti ir kitokie priedai pagal skonį - gali būti ir aguonos, smulkinti riešutai, lukštentos saulėgrąžos ar šokolado drožlės. Taigi, išminkytą tešlą atšaldome 2-3 valandas šaldytuve. Tuomet tešlą paleidžiame per mėsmalės kokias nori sausainių formeles ir kepame 160 C orkaitėje apie 15 minučių.