Skanūs, maistingi ir sveiki pusryčiai žiemos rytams.
INGREDIENTAI:
- 300 gramų avižinių dribsnių
- 3 saujos razinų
- 2 saujos saulėgrąžų (lukštentos)
- 2 saujos žemės riešutų
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 valgomieji šaukštai medaus
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ant mažos ugnies išlydome sviestą su medumi. Į šį mišinį pilame avižinius dribsnius ir gerai išmaišome.
- Į dribsnius dedame džiovintus vaisius ir riešutus ir viską gerai išmaišome.
- Masę dedame į orkaitę kepti 5 - 10 minučių, 180 laipsnių temperatūroje ir kiek padžioviname.
- Valgome su kefyru, jogurtu, pienu ar tiesiog arbata.
REKLAMA