Grietinę sukrėskite į dubenį, suberkite tarkuotą chalvą ir gerai išsukite. Ant padėklo išdėliokite sluoksnį sausainių (vieną šalia kito, kad tarpų nebūtų) ir aptepkite kremu. Taip darykite dar kelis sluoksnius. Sutepę pyragą per naktį laikykite šaltai, kad sausainiai prisigertų kremo. Prieš patiekdami papuoškite . SKANAUS! ;))
Autorius: Gabute
INGREDIENTAI:
540 gramų sausainių (kakaviniai)
500 mililitrų grietinės (10 %)
200 gramų chalvos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grietinę sukrėskite į dubenį, suberkite tarkuotą chalvą ir gerai išsukite. Ant padėklo išdėliokite sluoksnį sausainių (vieną šalia kito, kad tarpų nebūtų) ir aptepkite kremu. Taip darykite dar kelis sluoksnius. Sutepę pyragą per naktį laikykite šaltai, kad sausainiai prisigertų kremo. Prieš patiekdami papuoškite . SKANAUS! ;))