Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi. Įmaišome varškę. Kepimo miltelius sumaišome su miltais. Šį mišinį irgi įmaišome į tešlą. Tešlą iškočiojame iki 3-5 mm storio. Tešlą supjaustome 8x8 cm kvadratėliais. Ant kiekvieno kvadratėlio dedame po 0,5 šaukštelio cukraus. Sulenkiame kraštus. Kepame 20-25 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Autorius: Eglė
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
340 gramų kvietinių miltų
400 gramų varškės
200 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi. Įmaišome varškę. Kepimo miltelius sumaišome su miltais. Šį mišinį irgi įmaišome į tešlą. Tešlą iškočiojame iki 3-5 mm storio. Tešlą supjaustome 8x8 cm kvadratėliais. Ant kiekvieno kvadratėlio dedame po 0,5 šaukštelio cukraus. Sulenkiame kraštus. Kepame 20-25 min. 180 laipsnių orkaitėje.