Paprastą sviestą sumaišyti su žemės riešutų sviestu, įmušti kiaušinį ir viską išplakti iki purios masės. Kitame inde sumaišyti miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tuomet šį mišinį supilti į sviesto masę ir labai gerai išmaišyti. Šokoladą susmulkinti ir sudėti į tešlą. Lengvai viską išmaišyti. Ant kepimo popieriaus dėti po a. š. tešlos, paliekant nemažus tarpus, nes sausainiukai plėsis. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 10-12 min. Skanaus!
Autorius: gele
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
50 gramų žemės riešutų (sviestas)
1 vienetas kiaušinių
80 gramų kvietinių miltų
50 gramų pieniško šokolado
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paprastą sviestą sumaišyti su žemės riešutų sviestu, įmušti kiaušinį ir viską išplakti iki purios masės. Kitame inde sumaišyti miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tuomet šį mišinį supilti į sviesto masę ir labai gerai išmaišyti. Šokoladą susmulkinti ir sudėti į tešlą. Lengvai viską išmaišyti. Ant kepimo popieriaus dėti po a. š. tešlos, paliekant nemažus tarpus, nes sausainiukai plėsis. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 10-12 min. Skanaus!