INGREDIENTAI:
- 1/3 stiklinės cukraus (naltasis)
- 1/3 stiklinės cukraus (rudasis)
- 0.5 stiklinės graikinių riešutų (smulkinti)
- 0.5 stiklinės spanguolių
- 1 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 0.5 stiklinės avižinių dribsnių
- 0.5 stiklinės baltojo šokolado (smulkintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į paruoštą stiklainį sluoksniuoti: miltai, avižiniai dribsniai, soda, druska, rudasis cukrus, cukrus, džiovintos spanguolės, smulkintas baltas šokoladas, smulkinti graikiniai riešutai. Prikabinti etiketę: Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Dubenyje iki balto purumo išplakite 0,5 puodelio kambario temperatūros sviesto, 1 kiaušinį ir 1 šaukštelį vanilės. Supilkite sausainių mišinį ir gerai išmaišykite. Šaukštu tešlą dėkite į kepimo skardą ir kepkite sausainius 8-10 minučių, kol gražiai paruduos. Atvėsinti skardoje 5 minutes, tada išimkite. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
- 1/3 stiklinės cukraus (naltasis)
- 1/3 stiklinės cukraus (rudasis)
- 0.5 stiklinės graikinių riešutų (smulkinti)
- 0.5 stiklinės spanguolių
- 1 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 0.5 stiklinės avižinių dribsnių
- 0.5 stiklinės baltojo šokolado (smulkintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į paruoštą stiklainį sluoksniuoti: miltai, avižiniai dribsniai, soda, druska, rudasis cukrus, cukrus, džiovintos spanguolės, smulkintas baltas šokoladas, smulkinti graikiniai riešutai. Prikabinti etiketę: Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Dubenyje iki balto purumo išplakite 0,5 puodelio kambario temperatūros sviesto, 1 kiaušinį ir 1 šaukštelį vanilės. Supilkite sausainių mišinį ir gerai išmaišykite. Šaukštu tešlą dėkite į kepimo skardą ir kepkite sausainius 8-10 minučių, kol gražiai paruduos. Atvėsinti skardoje 5 minutes, tada išimkite. Skanaus!
Autorius: Jurgita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI