Sumaišykite sviestą su Nutella, vaniliniu cukrumi, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Tuomet suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, gerai išminkykite tešlą ir padėkite ją bent 3 val. į šaldytuvą. Iš šaldytos tešlos suformuokite pailgus sausainius ir kepkite apie 15-20 min. 175 laipsnių temperatūroje. Iškeptų sausainių galus aptepkite tirpintu pienišku šokoladu ir palikite, kad šokoladas sustingtų. Prieš patiekiant apibarstykite sausainius cukraus pudra. Skanaus.
Autorius: Sigita
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
1 vienetas kiaušinių
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų pieniško šokolado (Nutella)
50 gramų pieniško šokolado (tirpintas)
100 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite sviestą su Nutella, vaniliniu cukrumi, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Tuomet suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, gerai išminkykite tešlą ir padėkite ją bent 3 val. į šaldytuvą. Iš šaldytos tešlos suformuokite pailgus sausainius ir kepkite apie 15-20 min. 175 laipsnių temperatūroje. Iškeptų sausainių galus aptepkite tirpintu pienišku šokoladu ir palikite, kad šokoladas sustingtų. Prieš patiekiant apibarstykite sausainius cukraus pudra. Skanaus.