Kumpį supjaustykite tokio dydžio kubeliais, kuris Jums labiausiai priimtinas. Supjaustykite svogūną griežinėliais. Mėsą, svogūną, prieskonius sumaišykite, įpilkite acto, pomidorų sultis. Mėsą jau galite kepti po 24 val., suvėrę ant iešmo, virš žarijų.
Autorius: Silvija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulienos kumpio
20 mililitrų acto
100 mililitrų pomidorų sulčių
1 arbatinis šaukštelis druskos
šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kumpį supjaustykite tokio dydžio kubeliais, kuris Jums labiausiai priimtinas. Supjaustykite svogūną griežinėliais. Mėsą, svogūną, prieskonius sumaišykite, įpilkite acto, pomidorų sultis. Mėsą jau galite kepti po 24 val., suvėrę ant iešmo, virš žarijų.