• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos kumpio
  • 20 mililitrų acto
  • 100 mililitrų pomidorų sulčių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kumpį supjaustykite tokio dydžio kubeliais, kuris Jums labiausiai priimtinas. Supjaustykite svogūną griežinėliais. Mėsą, svogūną, prieskonius sumaišykite, įpilkite acto, pomidorų sultis. Mėsą jau galite kepti po 24 val., suvėrę ant iešmo, virš žarijų.

Autorius: Silvija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos kumpio
  • 20 mililitrų acto
  • 100 mililitrų pomidorų sulčių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kumpį supjaustykite tokio dydžio kubeliais, kuris Jums labiausiai priimtinas. Supjaustykite svogūną griežinėliais. Mėsą, svogūną, prieskonius sumaišykite, įpilkite acto, pomidorų sultis. Mėsą jau galite kepti po 24 val., suvėrę ant iešmo, virš žarijų.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų