INGREDIENTAI:
- 6 česnakų (kapoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 5 vienetai svogūnų (dideli)
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 1.5 litro kefyro
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauti, nusausinti, supjaustyti mėsą ir dėti į puodą.
Mėsą užpilti kefyru, dėti stambiai pjaustytus svogūnus, česnaką, druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti.
Puodą uždengti dangčiu ir palikti šaldytuve marinuotis per naktį.
Autorius: Jovita
INGREDIENTAI:
- 6 česnakų (kapoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 5 vienetai svogūnų (dideli)
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 1.5 litro kefyro
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauti, nusausinti, supjaustyti mėsą ir dėti į puodą.
Mėsą užpilti kefyru, dėti stambiai pjaustytus svogūnus, česnaką, druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti.
Puodą uždengti dangčiu ir palikti šaldytuve marinuotis per naktį.
Autorius: Jovita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI