• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 česnakų (kapoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai svogūnų (dideli)
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 1.5 litro kefyro
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti, nusausinti, supjaustyti mėsą ir dėti į puodą.

    Mėsą užpilti kefyru, dėti stambiai pjaustytus svogūnus, česnaką, druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti.

    Puodą uždengti dangčiu ir palikti šaldytuve marinuotis per naktį.

Autorius: Jovita

INGREDIENTAI:

  • 6 česnakų (kapoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai svogūnų (dideli)
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 1.5 litro kefyro
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti, nusausinti, supjaustyti mėsą ir dėti į puodą.

    Mėsą užpilti kefyru, dėti stambiai pjaustytus svogūnus, česnaką, druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti.

    Puodą uždengti dangčiu ir palikti šaldytuve marinuotis per naktį.

Autorius: Jovita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų