Kiaulieną supjaustykite kubeliais. Vieną svogūną sutarkuokite. Ant mėsos sudėkite smulkiai sutarkuotą svogūną, druską, pipirus ir padažą. Išmaišykite. Palikite šaldytuve 2-3 h pasimarinuoti. Suverkite mėsos gabaliukas ant iešmo. Į tarpus įverkite griežinėliais supjaustyto svogūno. Kepkite ant laužo. Skanaus!
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai svogūnų
1 kilogramas kiaulės prandinės (ar nugarinė)
150 gramų pomidorų padažo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustykite kubeliais. Vieną svogūną sutarkuokite. Ant mėsos sudėkite smulkiai sutarkuotą svogūną, druską, pipirus ir padažą. Išmaišykite. Palikite šaldytuve 2-3 h pasimarinuoti. Suverkite mėsos gabaliukas ant iešmo. Į tarpus įverkite griežinėliais supjaustyto svogūno. Kepkite ant laužo. Skanaus!