• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės (ar nugarinė)
  • 150 gramų pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustykite kubeliais.
    Vieną svogūną sutarkuokite.
    Ant mėsos sudėkite smulkiai sutarkuotą svogūną, druską, pipirus ir padažą. Išmaišykite.
    Palikite šaldytuve 2-3 h pasimarinuoti.
    Suverkite mėsos gabaliukas ant iešmo. Į tarpus įverkite griežinėliais supjaustyto svogūno.
    Kepkite ant laužo.
    Skanaus!

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės (ar nugarinė)
  • 150 gramų pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustykite kubeliais.
    Vieną svogūną sutarkuokite.
    Ant mėsos sudėkite smulkiai sutarkuotą svogūną, druską, pipirus ir padažą. Išmaišykite.
    Palikite šaldytuve 2-3 h pasimarinuoti.
    Suverkite mėsos gabaliukas ant iešmo. Į tarpus įverkite griežinėliais supjaustyto svogūno.
    Kepkite ant laužo.
    Skanaus!

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų