INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapai (nebūtini))
- 5 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (šašlykams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome gabaliukais, nereikia nei per daug dideliais, ilgai kepa ir sunkiai iškepa, nei per mažais, sudega.
Supjaustome svogūnus griežinėliais, išspaudžiame citrinų sultis, įdedame pipiriukus, lauro lapelius ir supilame aliejų. Viską sumaišome ir paliekama kelioms valandoms pastovėti.
Druską sudedame likus kokiam pusvalandukui iki šašlykų kepimo, taip mėsa neišsausėja ir būna laaaaabai skani ir sultinga.
Šašlykai buvo laaaaaabai skanūs!!! Valgėme su ryžiais, daržovėmis ir aišku, kaip be pomidorų padažo :)
Skanaus! :)
Autorius: Auksė
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapai (nebūtini))
- 5 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (šašlykams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome gabaliukais, nereikia nei per daug dideliais, ilgai kepa ir sunkiai iškepa, nei per mažais, sudega.
Supjaustome svogūnus griežinėliais, išspaudžiame citrinų sultis, įdedame pipiriukus, lauro lapelius ir supilame aliejų. Viską sumaišome ir paliekama kelioms valandoms pastovėti.
Druską sudedame likus kokiam pusvalandukui iki šašlykų kepimo, taip mėsa neišsausėja ir būna laaaaabai skani ir sultinga.
Šašlykai buvo laaaaaabai skanūs!!! Valgėme su ryžiais, daržovėmis ir aišku, kaip be pomidorų padažo :)
Skanaus! :)
Autorius: Auksė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI