• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kopūstų (rauginti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 250 gramų žirnių
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • 1 vienetas sulčių (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys, pakuotė)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kopūstų (rauginti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 250 gramų žirnių
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • 1 vienetas sulčių (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys, pakuotė)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žirnius išmirkykite. Palikite užpylę vandeniu per naktį, kad suminkštėtų. Virkite, kol suminkštės kartu su lauro lapais, sviestu ir aliejumi.

    Praskalaukite 0,5 kilogramo raugintų kopūstų, jei nenorite, kad šie būtų tokie rūgštūs. Virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr. Pridėkite sviesto, druskos ir pipirų, jei būtina.

    Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite, o palikite, kad skoniai natūraliai susimaišytų.

Autorius: Knorr

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų