PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulės kojas bei kulną sudeda į dubenį ir pabarstome druska, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis, citrinpipiriais, sutarkuojame česnaką, paliekame nakčiai.
Ryte sudeda viską į puodą, įmetame svogūną ir verdame geras 4-5 val. ant silpnos ugnie, kai užvirs. Pagardiname dar pagal skonį druska ir prieskoniais.
Gerai išvirusią mėsą išimame ir atskiriame mėsą nuo kaulo, smulkiai supjaustome. Į supjaustytą mėsą pilamą sultinį (sultinys turi būti lipnus, jei trūksta lipnumo, tai įdedame želatinos bei paragaujame ar užtenka druskos ir kitų prieskonių). Viską gerai išmaišome ir pilame į gilesnes lėkštes ar pasirinktas formeles. Viską dedame į šaldytuvą, kol šaltiena sustings.
Skanaus.