• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas kiaulienos (kulnas)
  • 2 vienetai kiaulės kojų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas kiaulienos (kulnas)
  • 2 vienetai kiaulės kojų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulės kojas bei kulną sudeda į dubenį ir pabarstome druska, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis, citrinpipiriais, sutarkuojame česnaką, paliekame nakčiai.
    Ryte sudeda viską į puodą, įmetame svogūną ir verdame geras 4-5 val. ant silpnos ugnie, kai užvirs. Pagardiname dar pagal skonį druska ir prieskoniais.
    Gerai išvirusią mėsą išimame ir atskiriame mėsą nuo kaulo, smulkiai supjaustome. Į supjaustytą mėsą pilamą sultinį (sultinys turi būti lipnus, jei trūksta lipnumo, tai įdedame želatinos bei paragaujame ar užtenka druskos ir kitų prieskonių). Viską gerai išmaišome ir pilame į gilesnes lėkštes ar pasirinktas formeles. Viską dedame į šaldytuvą, kol šaltiena sustings.
    Skanaus.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų