INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 6 gramai česnakų
- šiek tiek gvazdikėlių
- 2 gramai juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių (šaknis)
- 2 vienetai svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai acto (vyno)
- šiek tiek druskos
- 1 kilogramas mesos (kiaulių kojos, jautienos ausys, uodegos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulių kojas perpjauti per pusę, išimti kaulus. Gerai nuplautas ausis ir uodegas supjaustyti į 4-5 dalis. Viską sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu ir pavirti 40min. Pridėti nuluptų svogūnų, morkų, petražolės šaknis, vyno actą, pipirus dushisty, gvazdikėlius. Verdant įdėti lauro lapus, druską, česnaką.
Baigus virti, sultinį sudėti i šaldymo formą ir laikyti šaldytuve kol sustings.
REKLAMA