• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 6 gramai česnakų
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 2 gramai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių (šaknis)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai acto (vyno)
  • šiek tiek druskos
  • 1 kilogramas mesos (kiaulių kojos, jautienos ausys, uodegos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulių kojas perpjauti per pusę, išimti kaulus. Gerai nuplautas ausis ir uodegas supjaustyti į 4-5 dalis. Viską sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu ir pavirti 40min. Pridėti nuluptų svogūnų, morkų, petražolės šaknis, vyno actą, pipirus dushisty, gvazdikėlius. Verdant įdėti lauro lapus, druską, česnaką.

    Baigus virti, sultinį sudėti i šaldymo formą ir laikyti šaldytuve kol sustings.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų