Pomidorų sultis sumaišyti su krakmolu, maišant užvirinti, kad krakmolas sutirštėtų. Atvėsinti. Svogūną smulkiai sutarkuoti ir sudėti į pomidorų masę kartu su citrinos sultimis, padažu ir pipirais. Patiekti su grietine ir peletrūno lapeliais.
Autorius: Ingrita
INGREDIENTAI:
šiek tiek peletrūno (lapai)
1 valgomasis šaukštas krakmolo
1 vienetas svogūnų
840 mililitrų pomidorų sulčių
100 mililitrų pomidorų padažo
1 valgomasis šaukštas grietinės
šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorų sultis sumaišyti su krakmolu, maišant užvirinti, kad krakmolas sutirštėtų. Atvėsinti. Svogūną smulkiai sutarkuoti ir sudėti į pomidorų masę kartu su citrinos sultimis, padažu ir pipirais. Patiekti su grietine ir peletrūno lapeliais.