Šalta pavasarinė sriuba su avokadu, ridikėliais ir pavasario žalumynais.
INGREDIENTAI:
- 1 litras kefyro
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 2 vienetai agurkų
- 1 vienetas avokadų
- 1 pundelis ridikėlių
- 1 pundelis krapų
- 1 pundelis svogūnų laiškų
- 1 žiupsnelis druskos
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į plaktuvą pilama 1 stiklinė kefyro, smulkintas avokadas, smulkinti agurkai ir viskas gerai suplakama iki vientisos masės.
- Gautas plakinys pilamas į puodą su likusiu kefyru. Švarūs ridikėliai pjaustomi griežinėliais ir kartu su smulkintais svogūno laiškais, krapais beriami į kefyro puodą. Pagardinama druska pagal skonį ir gerai išmaišoma.
- Kubeliais supjaustyti pomidorai dedami iškart į atskirus dubenėlius ir užpilama paruošta sriuba.
REKLAMA