• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šalta pavasarinė sriuba su avokadu, ridikėliais ir pavasario žalumynais.

INGREDIENTAI:

  • 1 litras kefyro
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai agurkų
  • 1 vienetas avokadų
  • 1 pundelis ridikėlių
  • 1 pundelis krapų
  • 1 pundelis svogūnų laiškų
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į plaktuvą pilama 1 stiklinė kefyro, smulkintas avokadas, smulkinti agurkai ir viskas gerai suplakama iki vientisos masės.
  2. Gautas plakinys pilamas į puodą su likusiu kefyru. Švarūs ridikėliai pjaustomi griežinėliais ir kartu su smulkintais svogūno laiškais, krapais beriami į kefyro puodą. Pagardinama druska pagal skonį ir gerai išmaišoma.
  3. Kubeliais supjaustyti pomidorai dedami iškart į atskirus dubenėlius ir užpilama paruošta sriuba.

Autorius: Kristina Kuodienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų