• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kininių kopūstų
  • 250 gramų ananasų (šviežių ar konservuotų)
  • 250 gramų vištos filė
  • 5 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas kedro riešutų
  • 1 valgomasis šaukštas krapų
  • 1 valgomasis šaukštas žemės riešutų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis penkių pipirų mišinio

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kininių kopūstų
  • 250 gramų ananasų (šviežių ar konservuotų)
  • 250 gramų vištos filė
  • 5 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas kedro riešutų
  • 1 valgomasis šaukštas krapų
  • 1 valgomasis šaukštas žemės riešutų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis penkių pipirų mišinio

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė (labai tinka krūtinėlė) supjaustyti kubeliais, berti druskos, pipirų ir apkepti keptuvėje.
  2. Kopūstą nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Ananasą susmulkinti kubeliais.
  3. Kedrų ir žemės riešutus pakepinti sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
  4. Vištieną, kopūstą ir ananasus sumaišyti, dėti majonezą, berti druską, pipirus (geriausiai tik ką sumaltus, jei turite pipirų malūnėlį), krapus ir gerai išmaišyti. Salotų viršų nubarstyti kepintomis kedrinėmis pinijomis ir riešutais. Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų