• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus pudros
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1/3 arbatinio šaukštelio čili pipirų (pipirai)
  • 800 gramų vištienos skrandukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų skrandukus gerai nuplauti, nulupti geltoną plėvelę. Išvirti (apie valandą ant silpnos ugnies). Baigiant virti pasūdyti.
    Išvirtus, ataušusius skrandukus supjaustyti gabaliukais. Svogūną supjaustyti plonais žiedais. Viską sudėti į salotinę, suberti cukraus pudrą ir išmaišyti.
    Keptuvėje įkaitinti aliejų ir į jį suberti čili pipirus, minutę pakaitinti ir supilti ant skrandukų su svogūnais. Tada supilti sojos padažą ir actą.
    Atšaldyti salotas šaldytuve.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus pudros
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1/3 arbatinio šaukštelio čili pipirų (pipirai)
  • 800 gramų vištienos skrandukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų skrandukus gerai nuplauti, nulupti geltoną plėvelę. Išvirti (apie valandą ant silpnos ugnies). Baigiant virti pasūdyti.
    Išvirtus, ataušusius skrandukus supjaustyti gabaliukais. Svogūną supjaustyti plonais žiedais. Viską sudėti į salotinę, suberti cukraus pudrą ir išmaišyti.
    Keptuvėje įkaitinti aliejų ir į jį suberti čili pipirus, minutę pakaitinti ir supilti ant skrandukų su svogūnais. Tada supilti sojos padažą ir actą.
    Atšaldyti salotas šaldytuve.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų