Vištų skrandukus gerai nuplauti, nulupti geltoną plėvelę. Išvirti (apie valandą ant silpnos ugnies). Baigiant virti pasūdyti. Išvirtus, ataušusius skrandukus supjaustyti gabaliukais. Svogūną supjaustyti plonais žiedais. Viską sudėti į salotinę, suberti cukraus pudrą ir išmaišyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir į jį suberti čili pipirus, minutę pakaitinti ir supilti ant skrandukų su svogūnais. Tada supilti sojos padažą ir actą. Atšaldyti salotas šaldytuve.
Vištų skrandukus gerai nuplauti, nulupti geltoną plėvelę. Išvirti (apie valandą ant silpnos ugnies). Baigiant virti pasūdyti. Išvirtus, ataušusius skrandukus supjaustyti gabaliukais. Svogūną supjaustyti plonais žiedais. Viską sudėti į salotinę, suberti cukraus pudrą ir išmaišyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir į jį suberti čili pipirus, minutę pakaitinti ir supilti ant skrandukų su svogūnais. Tada supilti sojos padažą ir actą. Atšaldyti salotas šaldytuve.