• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų vištiena (krūtinėlė (kepta be riebalų))
  • 2 valgomieji šaukštai špinatų (smulkinti)
  • 5 lapai salotų
  • 1 saujelė aviečių (šviežios)
  • Užpilui:
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai acto ((aviečių arba baltojo vyno))
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • šiek tiek pipirai (šviežiai malti)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų vištiena (krūtinėlė (kepta be riebalų))
  • 2 valgomieji šaukštai špinatų (smulkinti)
  • 5 lapai salotų
  • 1 saujelė aviečių (šviežios)
  • Užpilui:
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai acto ((aviečių arba baltojo vyno))
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • šiek tiek pipirai (šviežiai malti)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustyti juostelėmis.
  2. Suberti susmulkintus špinatus ir salotas.
  3. Užpilti iš išvardintų ingridientų sumaišytą užpilą, išmaišyti.
  4. suberti dalį aviečių, lengvai dar kartą išmaišyti.
  5. Salotas puošti likusiomis avietėmis.

    Skanaus !

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų