INGREDIENTAI:
- 50 gramų vištiena (krūtinėlė (kepta be riebalų))
- 2 valgomieji šaukštai špinatų (smulkinti)
- 5 lapai salotų
- 1 saujelė aviečių (šviežios)
- Užpilui:
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai acto ((aviečių arba baltojo vyno))
- 1 arbatinis šaukštelis medaus
- šiek tiek druskos (jūros)
- šiek tiek pipirai (šviežiai malti)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustyti juostelėmis.
- Suberti susmulkintus špinatus ir salotas.
- Užpilti iš išvardintų ingridientų sumaišytą užpilą, išmaišyti.
- suberti dalį aviečių, lengvai dar kartą išmaišyti.
- Salotas puošti likusiomis avietėmis.
Skanaus !
Autorius: Audronė
REKLAMA