Padaryti užpilą ir užpilti juo kubeliais supjaustytus svogūnus. Salierus ir laiškus supjaustyti. Sumaišyti visus ingredientus ir užpilti svogūnų užpilu. Pagardinti krapais.
Autorius: Edita
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus (užpilui)
100 gramų kukurūzų (konservuoti)
400 gramų salierų (stiebai)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek svogūnų (žalieji)
350 gramų tunų (konservuotas)
šiek tiek alyvuogių aliejaus (užpilui)
šiek tiek acto (užpilui)
30 gramų vandens (užpilui)
šiek tiek druskos (užpilui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padaryti užpilą ir užpilti juo kubeliais supjaustytus svogūnus. Salierus ir laiškus supjaustyti. Sumaišyti visus ingredientus ir užpilti svogūnų užpilu. Pagardinti krapais.