INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas morkų (virtos)
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai salierų (stiebai)
- 250 gramų kiaulės liežuvio (virtas)
- 1 valgomasis šaukštas acto (3%)
- 1 vienetas marinuotų agurkų
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustykite juostelėmis liežuvius ir agurkus. Morkas, bulves, salierus supjaustykite kubeliais. Viską sumaišyti, pagardinti druska, pipirais, dėti acto, pilti aliejaus ir gerai išmaišyti.
Skanaus.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas morkų (virtos)
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai salierų (stiebai)
- 250 gramų kiaulės liežuvio (virtas)
- 1 valgomasis šaukštas acto (3%)
- 1 vienetas marinuotų agurkų
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustykite juostelėmis liežuvius ir agurkus. Morkas, bulves, salierus supjaustykite kubeliais. Viską sumaišyti, pagardinti druska, pipirais, dėti acto, pilti aliejaus ir gerai išmaišyti.
Skanaus.
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI