• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1/4 vieneto paprikų (geltona)
  • 1/4 vieneto paprikų (raudona)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
  • 15 vienetų žaliųjų alyvuogių (konservuotos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų (smulkinti)
  • 0.5 vieneto jūros gėrybių (šaldytos, pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jūros gėrybes atšildykite. Puode įkaitinkite aliejų (3 valgomuosius šaukštus), sudėkite atšildytas jūros gėrybes ir šiek tiek patroškinkite (kol suminkštės), apibarstykite druska, atvėsinkite. Konservuotas alyvuoges supjaustykite ratukais.

    Paprikas supjaustykite stambiais kubeliais. Apšlakstykite citrinų sultimis ir likusiu aliejumi. Pagardinkite druska, cukrumi, baltojo vyno actu ir viską sumaišykite su paruoštomis jūros gėrybėmis. Patiekite apibarstę smulkintais krapais ar petražolėmis. Skanaus

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1/4 vieneto paprikų (geltona)
  • 1/4 vieneto paprikų (raudona)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
  • 15 vienetų žaliųjų alyvuogių (konservuotos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų (smulkinti)
  • 0.5 vieneto jūros gėrybių (šaldytos, pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jūros gėrybes atšildykite. Puode įkaitinkite aliejų (3 valgomuosius šaukštus), sudėkite atšildytas jūros gėrybes ir šiek tiek patroškinkite (kol suminkštės), apibarstykite druska, atvėsinkite. Konservuotas alyvuoges supjaustykite ratukais.

    Paprikas supjaustykite stambiais kubeliais. Apšlakstykite citrinų sultimis ir likusiu aliejumi. Pagardinkite druska, cukrumi, baltojo vyno actu ir viską sumaišykite su paruoštomis jūros gėrybėmis. Patiekite apibarstę smulkintais krapais ar petražolėmis. Skanaus

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų