Iš svogūnų laiškų, aliejaus, acto, druskos, cukraus, pipirų padaryti užpilą salotoms. Burokėlius, bulves, morkas, grybus ir svogūną supjaustyti gabaliukais ir sumaišyti su midijomis. Visus ingredientus aplieti užpilu.
Autorius: Veronika
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių (virtos)
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas morkų (virtos)
1 vienetas svogūnų
3 valgomieji šaukštai svogūnų (laiškai)
2 valgomieji šaukštai acto (3%)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 vienetas burokėlių (virti)
200 gramų midijų (konservuotos)
1 stiklinė grybų (sūdyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš svogūnų laiškų, aliejaus, acto, druskos, cukraus, pipirų padaryti užpilą salotoms. Burokėlius, bulves, morkas, grybus ir svogūną supjaustyti gabaliukais ir sumaišyti su midijomis. Visus ingredientus aplieti užpilu.