INGREDIENTAI:
- 150 gramų bulvių (virtos)
- 60 gramų paprikų
- šiek tiek petražolių
- 150 gramų pomidorų pastos
- šiek tiek salotų
- 1 vienetas kiaušinių (virtas)
- 60 gramų marinuotų agurkų
- 60 gramų sparaginių pupelių (virtos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulvės, agurkai, pomidorai ir kiaušinis supjaustomi kubeliais, pipirai, pupelės ir salotos — plonomis juostelėmis. Viskas sumaišoma su padažu. Salotos sukrečiamos į salotinę (padaromas kauburėlis) ir apibarstomos susmulkintais petražolių lapeliais.
Padažui reikės: 100 g majonezo, 1—2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas citrinos sulčių, šaukštelis garstyčių, šaukštas grietinės, truputį cukraus pudros, pipirų, druskos.
Visi produktai sumaišomi, pasūdomi ir papipirinami.
REKLAMA