Išvirusią vištienos filė supjaustome smulkiais gabaliukais ir sudedame į lėkštę ar salotinę. Po to grietinę sumaišome su majonezu. Šiuo padažu šiek tiek apliejame vištieną. Ryžius sumaišome su petražolėmis ir sudedame ant vištienos, vėl padažas. Galiausiai ananasų (šviežių ar konservuotų) gabaliukus sumaišome su likusiu padažu ir sudedame ant ryžių. Papuošiame apelsino skiltelėmis.
Gero apetito!
Autorius: Laima
INGREDIENTAI:
200 gramų ananasų
1 vienetas apelsinų
1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
1 stiklinė ryžių (virti)
400 gramų vištos filė (virta)
2 valgomieji šaukštai majonezo
1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirusią vištienos filė supjaustome smulkiais gabaliukais ir sudedame į lėkštę ar salotinę. Po to grietinę sumaišome su majonezu. Šiuo padažu šiek tiek apliejame vištieną. Ryžius sumaišome su petražolėmis ir sudedame ant vištienos, vėl padažas. Galiausiai ananasų (šviežių ar konservuotų) gabaliukus sumaišome su likusiu padažu ir sudedame ant ryžių. Papuošiame apelsino skiltelėmis.