• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų salierų (šaknis)
  • šiek tiek sojos padažo
  • 100 mililitrų grietinėlės (20%)
  • 2 valgomieji šaukštai konjako
  • 2 vienetai kivių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėlę suplakti su sojos padažu, supilti konjaką ir pastatyti ant silpnos ugnies. Virti, pastoviai maišant, kol padažo kiekis sumažės per pusę. Atvėsinti.
    Kivi supjaustyti skiltelėmis.
    Salierą supjaustyti šiaudeliais arba sutarkuoti.
    Į salotinę sudėti pusę salierų, aplieti padažu, sumaišyti, sudėti kivi, vėl salierų sluoksnį ir vėl aplieti padažu.
    Puošti kivi gabaliukais, salotos lapeliu.

Autorius: Giedrius

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų salierų (šaknis)
  • šiek tiek sojos padažo
  • 100 mililitrų grietinėlės (20%)
  • 2 valgomieji šaukštai konjako
  • 2 vienetai kivių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėlę suplakti su sojos padažu, supilti konjaką ir pastatyti ant silpnos ugnies. Virti, pastoviai maišant, kol padažo kiekis sumažės per pusę. Atvėsinti.
    Kivi supjaustyti skiltelėmis.
    Salierą supjaustyti šiaudeliais arba sutarkuoti.
    Į salotinę sudėti pusę salierų, aplieti padažu, sumaišyti, sudėti kivi, vėl salierų sluoksnį ir vėl aplieti padažu.
    Puošti kivi gabaliukais, salotos lapeliu.

Autorius: Giedrius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų