• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (saldžiosios)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudasis)
  • 5 česnakų
  • 1 sauja kalendrų
  • 280 gramų pomidorų pastos (trinti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 stiklinė žirnių (nuto (kitaip avinžirniai))
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė grietinės
  • 850 mililitrų sultinio (daržovių)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje ir nusunkti.
    Pakepinti susmulkintus svogūnus ir česnaką keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Pridėti kario prieskonių ir kepti apie 1 minutę.
    Tuomet sudėti supjaustytas apvirtas bulves, sutrintus pomidorus, žirnelius, smulkintą kalendrą, supilti sultinį ir rudąjį cukrų.
    Patroškinti ant vidutinės ugnies apie 30 min.
    Prieš patiekiant pridėti grietinės ir gerai išmaišyti.
    Skanaus.

Autorius: Tamara

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (saldžiosios)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudasis)
  • 5 česnakų
  • 1 sauja kalendrų
  • 280 gramų pomidorų pastos (trinti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 stiklinė žirnių (nuto (kitaip avinžirniai))
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė grietinės
  • 850 mililitrų sultinio (daržovių)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje ir nusunkti.
    Pakepinti susmulkintus svogūnus ir česnaką keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Pridėti kario prieskonių ir kepti apie 1 minutę.
    Tuomet sudėti supjaustytas apvirtas bulves, sutrintus pomidorus, žirnelius, smulkintą kalendrą, supilti sultinį ir rudąjį cukrų.
    Patroškinti ant vidutinės ugnies apie 30 min.
    Prieš patiekiant pridėti grietinės ir gerai išmaišyti.
    Skanaus.

Autorius: Tamara

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų