Maltą jautieną sumaišyti su svogūnais, kiaušiniu, druska ir pipirais, suformuoti nedidelius kukulius ir apvolioti krakmole. Gilioje keptuvėje ištirpdyti riebalus ir joje apkepinti kukulius, po to sudėti citrinas, razinas, cukrų, užpilti sultiniu, citrinos sultimis ir uždengus 35 minutes troškinti. Įdėti sutarkuoto imbiero ir dar 10 minučių troškinti.
Autorius: Ignė
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų (supjaustyta griežinėliais)
3 valgomieji šaukštai cukraus
šiek tiek imbierų
šiek tiek juodųjų pipirų
3 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
4 valgomieji šaukštai svogūnų (tarkuoti)
2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
šiek tiek jautienos (malta, 3-4)
1 vienetas kiaušinių
2 valgomieji šaukštai druskos
1.5 valgomojo šaukšto sultinio (jautienos)
šiek tiek razinų (1/4)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Maltą jautieną sumaišyti su svogūnais, kiaušiniu, druska ir pipirais, suformuoti nedidelius kukulius ir apvolioti krakmole. Gilioje keptuvėje ištirpdyti riebalus ir joje apkepinti kukulius, po to sudėti citrinas, razinas, cukrų, užpilti sultiniu, citrinos sultimis ir uždengus 35 minutes troškinti. Įdėti sutarkuoto imbiero ir dar 10 minučių troškinti.