Margariną ištirpinti ant lėtos ugnies, į dubenį įmušti kiaušinius, įpilti cukrų ir suplakti. Į kiaušinių ir cukraus masę supilti atvėsusį margariną, vandenį. Vėl viską suplakti. Tuomet vis pamaišant po truputį dėti miltus ir suplakti iki vientisos masės. Jeigu norite, tešlą galite padalinti į dvi dalis ir į vieną iš jų įdėti šaukštą kakavos. Taip vafliukai įgaus šokoladinę spalvą. Kepti vaflinėje. Skanaus! :)
Autorius: Dovilė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
200 gramų margarino
5 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną ištirpinti ant lėtos ugnies, į dubenį įmušti kiaušinius, įpilti cukrų ir suplakti. Į kiaušinių ir cukraus masę supilti atvėsusį margariną, vandenį. Vėl viską suplakti. Tuomet vis pamaišant po truputį dėti miltus ir suplakti iki vientisos masės. Jeigu norite, tešlą galite padalinti į dvi dalis ir į vieną iš jų įdėti šaukštą kakavos. Taip vafliukai įgaus šokoladinę spalvą. Kepti vaflinėje. Skanaus! :)